Welkom bij Yoga Angela

 

Cursusjaar 2017- 2018

Fijn dat je mijn website hebt  gevonden  en  belangstelling toont voor  Dru- Yoga en Mindfulness. Snuffel rustig rond op de pagina’s om te kijken of het wat voor jou is. Heb je nog geen beeld van Dru- Yoga kijk dan op; www.druyoga.nl  Je vindt daar veel informatie en leuke aansprekende filmpjes.

Als yoga docent en trainer in mindfulness, is het mijn passie jou mee te nemen in jouw persoonlijke groei. Door meer contact maken met je lijf en meer bewust in het leven te gaan staan, ontdek je dat je steeds meer grip gaat krijgen op wie je bent en wat je werkelijk wilt. Dru- Yoga en meditatie zijn hiervoor geweldige instrumenten.

Ik kies voor kleine overzichtelijke groepen van maximaal 8 personen, maar één op één lessen voor mensen die dat prettiger vinden behoren ook tot de mogelijkheden.

De lessen gaan in de tweede week van januari 2018  weer van start.

Op aanvraag zijn er zijn mogelijkheden voor Faalangst (examenvreesreductie) training, Concentratie training, Mindfulness, Dru Yoga, Dru- Yoga plus, Familieyoga en (hotstone en ayurvedische) massage.

Heb je vragen neem dan  gerust contact op met mij.

In Raalte:

Dru Yoga;   woensdag- en de donderdagavondgroepen. Blokken van 5 lessen. Beide groepen 1 x in de 14 dagen. De lessen starten weer halverwege september 2017.

Dru- Yoga plus; Een blok van 4 lessen op de vrijdagavond.

Training Mindfulness “Stilte en Beweging” ;  8 avonden. De eerst volgende training start in Raalte bij voldoende inschrijvingen.

Kijk verder bij “Lessen“.

Wat staat er nog meer op stapel ? :

Vrouwen verwendag op 2 juni in de Mongoolse Yurt in Olst (Den Nul Overijsel).

Een hele dag ontspannen en verwend worden voor maar € 95,00 ! Je bent van harte welkom; alleen of met je dochter of vriendin!  Wacht niet te lang met de opgave, want er zijn maar 18 plekken in de Yurt.

 

Met o.a. Dru- Yoga, Keramieken, Paleo Lunch en Gebak, Massage, Masker, Wandelcoach, Klankendroomreis!

Bel of mail voor opgave

IMG_4554 (3)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *