Welkom bij Yoga Angela

 

Cursusjaar 2018- 2019

Fijn dat je mijn website hebt  gevonden  en  belangstelling toont voor  Dru- Yoga en Mindfulness. Snuffel rustig rond op de pagina’s om te kijken of het wat voor jou is. Heb je nog geen beeld van Dru- Yoga kijk dan op; www.druyoga.nl  Je vindt daar veel informatie en leuke aansprekende filmpjes.

Als yoga docent en trainer in mindfulness, is het mijn passie jou mee te nemen in jouw persoonlijke groei. Door meer contact maken met je lijf en meer bewust in het leven te gaan staan, ontdek je dat je steeds meer grip gaat krijgen op wie je bent en wat je werkelijk wilt. Dru- Yoga en meditatie zijn hiervoor geweldige instrumenten.

Ik kies voor kleine overzichtelijke groepen van maximaal 8 personen, maar één op één lessen voor mensen die dat prettiger vinden behoren ook tot de mogelijkheden.

De lessen gaan na de zomervakantie 2018  weer van start.

Op aanvraag zijn er zijn mogelijkheden voor Faalangst (examenvreesreductie) training, Concentratie training, Mindfulness, Dru Yoga, Mindful- Yoga,  en (hotstone en ayurvedische) massage.

Heb je vragen neem dan  gerust contact op met mij.

In Raalte:

Dru Yoga;   woensdag- en de donderdagavondgroepen. Blokken van 5 lessen. Beide groepen 1 x in de 14 dagen.

Mindful- Yoga ; Een blok van 4 lessen op de woensdag of donderdagavond.

Training Mindfulness “Stilte en Beweging” ;  8 avonden. De eerst volgende training start in Raalte bij voldoende inschrijvingen.

In Olst: 

Dru- Yoga;  Iedere dinsdag in de YURT  ( heerlijk warm door de vloerverwarming). Er is een groep gestart op de dinsdagavond. Er zijn nog een beperkt aantal plekken! Wat is er mooier dan Yoga in een heuse Mongoolse Yurt!

25 mei; Stilteavond met reis door de klanken in Raalte.

Samen met Marjoleine van “Klankschalen voor vrede”, organiseer ik op 25 mei een stilte avond met Dru Yoga, klankschalen en vuur op de prachtige Sallandse boerderij aan het Reelaer. We gaan duimen voor mooi weer want het mooiste is de Dru- Yoga lente groet buiten te doen.
Het belooft een mooi avond te worden van beweging, stilte, klank en rust.
Om precies 21.31 uur 30 sec. gaat de zon onder en zullen we een Agnihotra vuur maken wat een helende werking heeft op de omgeving en ons…. Je kunt meer lezen over dit heilige vuur op 
AGNIHOTRA NEDERLAND.
Kosten  € 30,00 
www.yoga-angela.nl 
opgave ; dekker.akerboom@gmail.com  0619874183

Programma;

19.00 u. Ontvangst met thee en gezonde snoeperij

19.30 u. Groet aan de lente.

20.15 u. Gaia orakel

20.30 u. Droomreis door de klanken

21.31.30 sec. Agnihotra Vuurceremonie met meditatie.

Adres Hogebroeksweg 17 Raalte

 

Kijk verder bij “Lessen“.

Bel of mail voor opgave.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *