Training Mindfulness “Stilte en Beweging”

Start in Raalte : Stoppen met piekeren en van je leven leren genieten!

Dat is de insteek van de Mindfulnesstraining ” Stilte en Beweging”. Werken aan meer balans in je leven thuis en op je werk.

De training wordt gegeven in Raalte en start bij voldoende aanmelding in het cursusjaar 18- 19

In de Mindfulnesstraining ” Stilte en Beweging” gaat het over bewustzijn. Daarbij maken we gebruik van Meditatie en Yoga. Meditatie gaat over het bewustzijn in het hoofd en Yoga gaat over het bewustzijn van de signalen van het lichaam. Door het leven in de hectiek van alle dag, zijn we steeds minder geneigd de signalen van het lichaam te herkennen. We stoppen er liever nog een aspirientje in, zodat we niet hoeven te voelen en gewoon door kunnen gaan. Cursisten zetten een stap in de richting naar het verbeteren van de kwaliteit van hun leven. Leren te leven in het moment van NU, zodat je afstand kunt nemen van zorgen en irritaties. Als je gedachten tot rust kunnen komen, leidt dat tot meer ontspannen in het leven staan en je houdt energie over. We oefenen door bewegen, meditatie en delen ervaringen met elkaar.

Wat levert de training op?

*          Minder stress

*          Betere concentratie

*          Meer balans in je leven

*          Leven en werken met meer aandacht

*          Gezondheid

En…… ” Laat ik niet vergeten te vertellen dat er veel plezier wordt gemaakt!”

Psycholoog Klaas Jan van der Weide; Psycholoog-zwolle.com

Deze training “Stilte en Beweging”, gebaseerd op de methode van Jon Kabat -Zinn kan een mooie aanvulling zijn op de behandelingen vanuit onze praktijk. De Dru- Yoga technieken zijn daarbij zeer behulpzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *